Послуги таксистів – у законодавчу площину

Послуги таксистів – у законодавчу площину

26.07.13 16:44 0 1009
Такі вимоги ставлять Івано-Франківські працівники Міндоходів до приватних перевізників обласного центру, які надають послуги таксі.
Не новина, що офіційно зареєстровані у цьому бізнесі лише близько 70 відсотків таксистів. Принаймі такими даними оперують міські міндоходівці на основі отриманої інформації від суб‘єктів господарювання, яким надано дозвіл на користування радіо-частотами.
На сьогодні такі дозволи отримали 12 платників податків – власників радіо-таксі: 4 юридичні особи та 8 підприємців. Ті, в свою чергу, згідно укладених договорів на надання інформаційних послуг, надають радіозв‘язок таксистам.
Івано-Франківські міндоходівці вживають максимум заходів щодо легалізації діяльності таксі. Внаслідок таких дій 11 перевізників зареєстрували підприємницьку діяльність, а по 12 – складено адмінпротоколи про зайняття підприємницькою діяльністю без державної реєстрації.
Крім того, найближчим часом працівники міської ДПІ спільно з представниками ДАІ та транспортної інспекції перевірятимуть таксистів на предмет дотримання ними податкового законодавства.


Підготовлено інформаційно-комунікаційним
відділом ДПІ у м. Івано-Франківську
Головного управління Міндоходів
в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ