Івано-франківські міндоходівці констатують зростання сплати єдиного податку

Івано-франківські міндоходівці констатують зростання сплати єдиного податку

26.07.13 17:44 0 921
Зокрема, за підсумками І півріччя 2013 року до бюджету сплачено 22,5 млн. грн. єдиного податку. Такий показник майже на 7 млн.грн. перевищує дані аналогічного періоду минулого року. Зростання сплати цього податку спостерігалась також при порівнянні показників І півріччя 2012 року з І півріччям 2011 року. Адже за цей період його надходження до бюджету зросло майже вдвічі.
«Для Івано-Франківських міндоходівців важливо, щоб приватна підприємницька ініціатива мала гідні умови для своєї реалізації. Стабільність кількості представників підприємців – єдинщиків та постійне збільшення надходжень від цієї групи платників податків – найкраще підтвердження успішної реформи спрощеної системи оподаткування», – вважає начальник ДПІ у м.Івано-Франківську ГУ Міндоходів в Івано-Франківській області Дмитро Романюк.
За його словами, саме приклад удосконалення спрощеної системи оподаткування може стати базовим для наступних кроків фахівців Міндоходів у спрощенні умов ведення бізнесу.
«Ми вже отримали відповідний фінансовий ефект від оновлення умов здійснення діяльності підприємцями – спрощенцями. А це означає, що правильний підхід – врахування думки бізнес-спільноти, пропозиція якісного сервісу та незмінність пріоритетів, – не лише стимулюють сплату податків, а й знімають соціальну напругу в суспільстві», – підкреслив Дмитро Романюк.
В м.Івано-Франківську на умовах спрощеної системи оподаткування працює 8676 підприємців та 1457 юридичних осіб.


Підготовлено інформаційно-комунікаційним
відділом ДПІ у м. Івано-Франківську
Головного управління Міндоходів
в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ