Буковина: І знову строк, і знову колонія

Буковина: І знову строк, і знову колонія

26.07.13 15:48 0 1210
Цими днями 38-річний чернівчанин уже вдруге на тривалий термін відбуває у місця суворої ізоляції від суспільства.
Свого часу фігурант уже притягався до кримінальної відповідальності і за причетність до розбійного нападу та зберігання наркотичних речовин на «зоні» відбув довгих дев’ять літ і зим. Однак, тривале перебування на колонійських нарах, так, на жаль, і не навчило його поважати закон, не переконало, що за кожен злочин доводиться гірко розплачуватись...
- Уже й після звільнення фігурант продовжував «надійно» сидіти на «голці», - розповідає начальник лінійного відділу на ст. «Чернівці» УМВС України на Львівській залізниці майор міліції Дмитро Завгородній. – А щоб будь-яким шляхом роздобути кошти для придбання наркотичних чи психотропних речовин, вдався і до нарко-бізнесу. Та тільки 8 листопада м.р. поблизу станції «Чернівці-Південна» реалізував «клієнтові» одразу кілька «доз» канабісу (приготовлена для вживання речовина із листя коноплі), як на його руках зімкнулись металеві «браслетки» - наші оперативники уже давно контролювали його дії і зовсім не випадково з’явились на місці цього злочину.
А нещодавно цей ще досить молодий чоловік на лаві підсудних Першотравневого районного суду м. Чернівці «звітував» про свої протиправні дії і за скоєне за проголошеним вердиктом на довгих шість літ і зим відбуває на тверді колонійські нари. У нього також конфіскують все наявне (окрім житла) особисте майно.


Володимир Драюк, ТУ ДСА у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За незаконні оборудки ...
Наступна новина: Чернівці: Від бізнес-ідеї - ...

КОМЕНТАРІ