Чернівці: Від бізнес-ідеї - до власної справи

Чернівці: Від бізнес-ідеї - до власної справи

26.07.13 15:52 0 1780
Чернівецькі податківці завжди радо допомагають новачкам - бізнесменам. Двічі на місяць працівники інформаційно - комунікаційного відділу проводять семінари-тренінги для підприємців, або тих громадян, які бажають розпочати власну справу. Податківці докладно розповідають платникам податків про системи оподаткування, терміни подання податкової звітності та сплати, порядок ведення Книг обліку, заповнення податкових декларацій, тощо.

Такі практикуми є корисними для тих бізнесменів, які бажають вибрати для себе оптимальну систему оподаткування та зекономити на сплаті штрафних санкцій, адже, як відомо, незнання не звільняє від відповідальності.

Міндоходівці розповідають початківцям і про переваги Інтернет - звітування, а в ІТ-приймальні навчають звітувати on-line.

Під час спілкування платники податків можуть не лише підвищити рівень податкової грамотності, а й відчути, що в міському Центрі обслуговування платників податків завжди раді тим, хто веде чесний діалог з державою.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях запрошує усіх бажаючих записатись на наступний семінар - тренінг, який відбудеться 7 серпня з 15,00 до 16,00 в приміщенні Центру обслуговування платників податків ДПІ у м. Чернівцях (вул. Червоноармійська, 200-а, кабінет№121). Телефони для запису: 54-60-24, 54-20-71.

Якщо ви надумали розпочати свій власний бізнес, наприклад, відкрити бюро перекладів то вам варто наперед подумати про всі підводні камені які можуть з'явитися на вашому шляху.

Источник: helpbizness.ru.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільщина: Прийняли ...

КОМЕНТАРІ