Міжнародні виробники сільгосптехніки зацікавлені у спільних підприємствах в Україні - Жиль Меттеталь

Міжнародні виробники сільгосптехніки зацікавлені у спільних підприємствах в Україні - Жиль Меттеталь

26.07.13 16:58 0 1914
Міжнародні виробники сільськогосподарської техніки зацікавлені у спільних підприємствах в Україні. Про це в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу БТБ заявив директор Департаменту аграрного бізнесу Європейського банку реконструкції та розвитку Жиль Меттеталь. Так він прокоментував нещодавню ініціативу уряду щодо спільного виробництва сільгоспмашин із провідними світовими компаніями.

«Мені здається, це хороша ідея, тому що Україна потребує багато інвестицій у аграрний сектор», - сказав Меттеталь і додав, що за наявності хороших технологій країна може подвоїти виробництво сільськогосподарської продукції.

«Ми знаємо, що міжнародні виробники сільськогосподарського устаткування зацікавлені інвестувати у регіон. В них вже є досвід подібних інвестицій у Росію» , - зазначив представник ЄБРР.

Нагадуємо, раніше Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк заявив, що відомством відпрацьовуються п’ять інвестиційних проектів залучення інвестицій в галузь сільськогосподарського машинобудування. Зокрема, йдеться про плани почати виробництво зернозбиральних комбайнів на «Херсонському машинобудівному заводі» спільно з компанією CLAAS, виробництво комбайнів на заводі імені Патона спільно з New Holland, ТОВ «Укравтозапчастина» спільно з італійською Landini планує почати виробництво сучасних тракторів тощо. Багато бізнесменів останнім часом переносять свій бізнес в мережу інтернет. Усім хто цього ще не зробив радимо завітати на бизнес портал goodgoog.ru, де можна публікувати новини, статті та огляд вашої компанії. Всі публікації допускаються безкоштовно і в необмеженій кількості. Для лояльності потенційних клієнтів, можна писати унікальні і цікаві комерційні публікації, без нав'язливої ​​реклами і не потрібного спаму.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ринок «Буковинський» ...

КОМЕНТАРІ