Організатор «Врадіївської ходи» - громадянин США, майор військової розвідки у відставці.

Організатор «Врадіївської ходи» - громадянин США, майор військової розвідки у відставці.

26.07.13 15:59 0 1129
Ось уже майже місяць країну стрясають події, пов'язані з Врадіївка. Все почалося з штурму місцевого РВВС. А переросло в серію штурмів відділень міліції інших міст і мітинги на Майдані Незалежності. Але найцікавіше, що непримиренним борцем з міліцейським свавіллям, захисником українського народу - є громадянин США!
«Маячня!» - Скажете ви. Так, в це дійсно важко повірити! Ще вчора ми б самі в це нізащо не повірили. Але факти говорять про зворотне.
Що знають люди про організатора «Врадіївського ходи» - Василі Любарцев? Мабуть, небагато. Киянин. Приїхав під Врадіївку підтримати місцевих жителів. І більше нічого ... Громадськості досить і того, що він бореться з міліцейським беззаконням. Тоді ми розповімо те, чого не знає ніхто.
Василь Любарець, 1956-го року народження, уродженець Казахстану. У 1973-му році закінчив Пирятинської середню школу. Після чого п'ять років відучився в Київському військовому училищі. Ще 4 роки - в США, в державному коледжі штату Юта. Також відвідував різні тренінги з розвитку лідерства та менеджменту в бізнесі, як у Росії, так і в Америці. Був командиром батальйону, старшим офіцером Генерального Штабу, менеджером будівельно-монтажної компанії. Зараз - Лідер-президент компанії з мільйонним бюджетом - ТОВ «Карпатія». Василь - активний учасник помаранчевої революції 2004-го і Податкового Майдану 2010-го року. Віросповідання - Мармон (релігійна секта в США). Його дочки замужем за громадянами Сполучених Штатів Америки. А тепер, найцікавіше.
До 2006-го року у Василя Любарцев був паспорт громадянина України серії АН з номером 339497. Останній раз він виїхав до Варшави в 2006-го році. І на два роки його слід пропав. Повернувся в країну він вже в квітні 2008-го. З паспортом ... громадянина США № 438979738. Після чого за п'ять з невеликим років (квітень 2008 року - липень 2013 року) Любарець багаторазово перетнув державний кордон України - 34 рази! Відвідавши при цьому Нью-Йорк, Амстердам. Париж, Рим, Прагу, Франкфурт, Стамбул.
А тепер дайте відповідь на кілька питань. Як міг відставний майор військових сил України виїхати в 2006 році до Польщі громадянином України, а повернутися через два роки громадянином США? Звідки у військового пенсіонера гроші на 34 поїздки в різні країни світу? Коли тільки одні квитки коштуватимуть цілого стану. А ще потрібно на щось жити в цих країнах! Чи не занадто підозрілою активністю для простого громадянина? Коли навіть великі бізнесмени не здійснюють стількох іноземних вояжів!
А ось ще інформація для роздумів. Василь Любарець проживає в Солт Лейк Сіті і є досить забезпеченим громадянином США.
Після всього цього виникає ряд питань. Що робив у Врадіївці професійний військовий розвідник? З якою метою він очолив захоплення райвідділів у Врадіївці та Фастові? Чи не було це вивченням обороноздатності МВС, методики дій у подібних ситуаціях, вишукуванням слабких місць? До чого готувався сам і готував людей цей професійний розвідник?
Залишається тільки здогадуватися, які плани виношували Штати щодо Любарцев. Можливо, американські спецслужби збиралися фінансувати масові заворушення через його карпатську компанію.
І ще цікавий момент. Сполучені Штати завжди відстоюють своїх громадян, заарештованих в інших країнах. А тут повне мовчання. Чомусь посольство США не поспішає виручати свого громадянина, засудженого на десять діб за адміністративне правопорушення. У той час як керівники громадського руху «Спільна справа» висловлюють стурбованість з приводу можливого встановлення та оприлюднення інформації про те, що Василь Любарець - організатор «Врадіївської ходи» і українських протестних заходів - має американське громадянство. Оскільки це може призвести до того, що влада і громадськість України публічно оцінять це як втручання у внутрішні справи нашої держави. Чому втручання? А ви уявіть собі іноземного громадянина, що піднімає народ на бунт, який щодня по десятку разів зв'язується по мобільному телефону з абонентами в США.
Читаючи цю статтю, у когось виникне бажання вщипнути себе, щоб перевірити, чи це не сон? Подібні відчуття виникають і у нас. Але, на жаль, все це - правда. І перевірити її легко. Відповіді ж на всі вищепоставлені питання змушені будуть дати посольство США, прикордонна служба України, прикордонні служби відвідуваних Любарцев країн. Та й сам Василь. Я відправив запити в усі ці організації. Пропоную вашій увазі фото Василя Луберца в той час, коли він перебував в Америці і зараз. А ми ж будемо з нетерпінням стежити за розвитком цієї шпигунської історії.

А вы знаете, что… ці цікаві факти повідомив сайт Inyaka.ru.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
2 (голосів: 2)
Попередня новина: Україна має високу ...
Наступна новина: У Львові стартує унікальна ...

КОМЕНТАРІ