Ринок «Буковинський» приймав податківців

Ринок «Буковинський» приймав податківців

26.07.13 17:00 0 1116
Нещодавно до ринку «Буковинський» завітали працівники інформаційно - комунікаційного відділу міської податкової інспекції, щоб розповісти про новини податкового законодавства, відповісти на запитання, які турбують підприємців та адміністрацію, вислухати пропозиції щодо покращення умов ведення бізнесу.

Фахівці податкової інспекції розповіли про зміни у податковому законодавстві, які відбулися цьогоріч, про переваги дистанційного звітування, про послуги, які надає Центр обслуговування платників податків, про електронні податкові сервіси, якими можна і потрібно користуватись і приватним підприємцям, і працівникам ринку.

Платники податків обговорили з податківцями механізм створення контрольної стрічки в електронній формі і використання контрольно-касових реєстраторів, які здатні подавати в органи ДПС за провідним або бездротових каналах зв'язку електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків.

Порадували міндоходівці відтермінуванням штрафних санкцій за неподання до податкових органів звітності, пов'язаної із застосуванням РРО дротовими чи бездротовими каналами зв'язку до 1 січня 2014 року, а також можливістю використовувати безкоштовні ключі електронного цифрового підпису для подання звітності не лише в податкову інспекцію, а й до статистики, пенсійного фонду, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій всіх форм власності, фізичних осіб, незалежно від сфери їх використання.

Податківці розповіли і про оновлений сервіс Міністерства доходів і зборів України - «Пульс» та пояснили, що платники податків, звернувшись до цілодобової телефонної лінії за номером: (044) 284-00-07, мають можливість повідомити про неправомірні дії або бездіяльність співробітників податкового та митного відомств. У такий спосіб вони можуть оперативно вирішити суперечливі питання, що виникають не тільки у сфері адміністрування податків, а й під час здійснення митного контролю й митного оформлення.

На завершення податківці нагадали, що чекають на пропозиції бізнесу по покращенню роботи Центру обслуговування платників податків у місті (для цього в ДПІ розміщена спеціальна скринька) та завжди готові надати будь-яку практичну допомогу платникам податків.


Інформаційно - комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міжнародні виробники ...
Наступна новина: У Львові на ділянках доріг, ...

КОМЕНТАРІ