Працівникам Державної служби України з надзвичайних ситуацій надходять листи-подяки

Працівникам Державної служби України з надзвичайних ситуацій надходять листи-подяки

27.07.13 08:59 0 862
Працівникам Державної служби України з надзвичайних ситуацій часто надходять листи-подяки від різноманітних відомств, організацій та просто окремих громадян за те, що вони забезпечують безпеку та ліквідовують надзвичайні ситуації.

Так, від імені Національного директорату з управління у надзвичайних ситуаціях Міністерства внутрішніх справ Угорщини надійшов лист-подяка рятувальникам Львівщини за пропозицію надання допомоги під час ліквідації наслідків повеневої ситуації, спричиненої складними погодними умовами в Угорщині у червні 2013 р.

У свою чергу, Державне підприємство «Новатор» (м. Хмельницький) днями надіслало подяку за ліквідацію пожежі у приміщенні механоскладського цеху підприємства та уникнення значних матеріальних збитків.

Від Котелевської районної Державної адміністрації Полтавської області надійшла подяка за надану 6 червня 2013 р. допомогу в організації та проведенні знешкодження 500-кілограмової авіаційної бомби часів війни.

«Завдяки правильній, вчасній взаємодії з органами влади та підприємствами селища, грамотним професійним діям керівників підрозділів Управління ДСНС України у Полтавській області, зокрема групи піротехнічних робіт АРЗ СП, Котелевського районного сектору, ДПРП-4, вдалося вчасно та оперативно ліквідувати загрозу загибелі людей, запобігти безконтрольному вибуху та руйнуванню будівель, споруд, комунікацій та не допустити матеріальних збитків», – сказано в листі на ім’я Голови ДСНС України Михайла Болотських від голови Котелевської райдержадміністрації Тетяни Корост.

Зі свого боку Державна служба України з надзвичайних ситуацій вдячна за увагу до своєї праці і надалі стоятиме на варті безпеки громадян.

Державна служба України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Ужгородщині працівник ...

КОМЕНТАРІ