Українські рятувальники беруть активну участь в проектах ЄC

Українські рятувальники беруть активну участь в проектах ЄC

27.07.13 08:30 0 856
21-24 липня делегація Державної служби України з надзвичайних ситуацій здійснила офіційний візит до Тбілісі (Грузія) та взяла участь у 2 регіональних семінарах в рамках проекту ЄС «Програма з запобігання, готовності та реагування на катастрофи природного та техногенного характеру для країн Східного партнерства».

Участь у заходах взяли національні координатори проекту ЄС та експерти, відповідальні за реалізацію напряму «Посилення інституційних та регуляторних спроможностей» в рамках Проекту ЄС з Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови та України, а також представники Європейської Комісії і міжнародні експерти Дослідницького фонду CIMA (Італія).

Під час засідань оприлюднено результати аналізу сильних та слабих сторін систем цивільного захисту кожної країни, а також відповідності нормативно-правової бази та документації стандартам Механізму цивільного захисту ЄС.

В результаті спільних обговорень та дискусій учасниками заходу завершено розробку проекту практичних рекомендацій стосовно подальшого підвищення нормативно-правових та інституційних стандартів в галузі цивільного захисту в усіх шести країнах-партнерах.

Державна служба України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ