У Луцьку тривають ремонти дитячих та спортивних майданчиків

У Луцьку тривають ремонти дитячих та спортивних майданчиків

27.07.13 09:14 0 894
Відбулося засідання постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму. Депутати Павло Данильчук, Тарас Бас, Наталія Бунда, Микола Дендіберін розглянули питання про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька». Перший заступник міського голови Святослав Кравчук поінформував про черговість подання кандидатур та про організації, від яких надійшли пропозиції на присвоєння звання. Члени комісії вирішили прийняти рішення з цього питання на спільному засіданні комісій міської ради, яке відбудеться 30-го липня.

Про стан фінансування ремонту спортивних та дитячих майданчиків доповідала начальник відділу по благоустрою міста департаменту житлово-комунального господарства Ольга Люфт. Вона повідомила, що у міському бюджеті на ремонт дитячих майданчиків цього року передбачено понад 99 тисяч гривень. На суму 45 тисяч гривень придбані гойдалки, пісочниці, ігрові комплекси, що встановлюються на подвір’ях будинків. Усі вони відповідають вимогам безпеки. Певною мірою на терміни виконання робіт впливає затримка коштів у державному казначействі. Проте, до кінці літа мають бути освоєні усі кошти. Будуть також встановлюватися певні елементи на вже діючих майданчиках. У місті постійно здійснюється контроль за наявними майданчиками на предмет їх справності.

Голова комісії Павло Данильчук цікавився, чи відремонтовані огорожі дитячих спортивних майданчиків, а депутат Микола Дендіберін - яким чином майданчики можна передати на баланс ОСББ.

Комісія вирішила у листопаді з цього питання провести ще одне засідання у більш широкому форматі, за участю балансоутримувачів майданчиків, спеціалістів департаменту ЖКГ та комітету по фізичній культурі та спорту.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі коли ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: на ...

КОМЕНТАРІ