Депутати підтримали рішення щодо оприбуткування на баланс луцького зоопарку літнього кафе, що знаходиться навпроти

Депутати підтримали рішення щодо оприбуткування на баланс луцького зоопарку літнього кафе, що знаходиться навпроти

27.07.13 08:34 0 871
Таке рішення прийняли члени постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження. У роботі засідання взяли участь заступник міського голови Тарас Яковлев, депутати міської ради Роман Бондарук, Василь Гриб, Тарас Бас та Сергій Сівак.

Це чергова депутатська комісія, на якій депутати одноголосно підтримують проект рішення «Про оприбуткування на баланс КП «Луцький зоопарк» літнього кафе з підсобним приміщенням по вул. Глушець, 16». Директор зоопарку Людмила Денисенко повідомила, що це рішення приймається з метою, аби ввести в рамки чинного законодавства приміщення літнього кафе, адже його будували силами працівників комунального підприємства, й вони постійно забезпечують благоустрій території кафе. Директор зоопарку зазначила, що з метою недопущення непередбачуваних ситуації, у кафе не будуть продавати алкогольних напоїв.

Також члени постійної комісії підтримали кандидата Андрій Бондарчука – журналіста, письменника, народного депутата України першого скликання, керівника Волинської асоціації народних депутатів, голови Волинського Крайового Братства імені Святого Апостола Андрія Первозванного, на звання Почесний громадяни міста Луцька. Нагадаємо, що остаточне рішення щодо претендента на це звання будуть приймати на спільному засіданні постійних комісії, що відбудеться напередодні сесії.

Окрім цього, депутати взяли до відома звіт щодо стану перевезень пасажирів у місті Луцьку маршрутними таксі та електротранспортом, підтримали проект рішення «Про Програму сприяння діяльності та розвитку органів самоорганізації населення міста Луцька на 2013-2016 роки», а також розглянули ряд інших важливих питань.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ...
Наступна новина: Побічні лісові ресурси ...

КОМЕНТАРІ