В Закарпатській області легковик в’їхав у причіп трактора – двоє загиблих ще четверо травмовані

В Закарпатській області легковик в’їхав у причіп трактора – двоє загиблих ще четверо травмовані

27.07.13 08:04 0 1123
Страшна дорожньо-транспортна пригода трапилася 25 липня на автошляху місцевого значення між населеними пунктами Велятино та Шаян Хустського району. Повідомлення про це в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло о 22:28. На місці події працювали рятувальники десятої Державної пожежно-рятувальної частини, що в Хусті.

З’ясувалося, що 70-річний ужгородець (водій автомобіля «Фолькваген Поло») не впорався з керуванням та допустив зіткнення з причепом трактора ЮМЗ-6, що їхав попереду. Внаслідок цього двоє пасажирів легковика: 59-річна дружина керманича іномарки та 37-річний хустянин загинули на місці аварії. Ще чотири людини: водій Фольксвагена та ще його один пасажир (1974 року народження мешканець Хуста), 65-річний водій трактора (мешканець села Модьорош Хустського району) разом зі своїм 15-річним односельчанином, з політравмами різного ступеня важкості госпіталізовані до Хустської центральної районної лікарні. Стан водія та пасажира іномарки лікарі діагностують як важкий.

Унаслідок зіткнення, пів іномарки фактично потрапило під причіп. Для вивільнення постраждалих та деблокування загиблих з транспортного засобу рятувальникам довелося застосовувати спеціальне гідравлічне обладнання. Після цього Фольксваген та причіп були розтягнуті за допомогою пожежного автомобіля та ще двох інших тракторів.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: в Управлінні ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ