В Закарпатській області мукачівські міліціонери затримали мукачівця, який вдома виготовляв гроші

В Закарпатській області мукачівські міліціонери затримали мукачівця, який вдома виготовляв гроші

27.07.13 09:10 0 850
74 фальшиві купюри номіналом 50 гривень, нетбук та кольоровий принтер вилучили оперативники сектору по боротьбі з економічною злочинністю Мукачівського міськвідділу міліції під час проведення санкціонованого обшуку у приватному будинку 25-річного мешканця с.Пістрялово Мукачівського району.

В ході обшуку міліціонери виявили кімнату, яку підприємливий мукачівець обладнав для виготовлення фальшивих грошей. Під час подальшого розслідування хлопець зізнався, що мав намір потроху збувати фальшивки, однак остерігався, щоб не потрапити в поле зору правоохоронців.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.199 (Виготовлення з метою збуту або збут підроблених грошей) Кримінального кодексу України. Мукачівському фальшивомонетнику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Наразі перевіряється його причетність до збуту підроблених купюр на території м.Мукачева та району. Вилучені грошові купюри направлені на експертизу до науково-дослідного експерто-криміналістичного центру при УМВС області, повідомив начальник сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю Мукачівського міськвідділу міліції Іван Віщак.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Тернопіллі коли ...

КОМЕНТАРІ