Ужгородські міліціонери вчилися діяти у надзвичайних ситуаціях

Ужгородські міліціонери вчилися діяти у надзвичайних ситуаціях

27.07.13 08:48 0 835
Співробітники ужгородської міліції провели навчальний збір та практичні тренування під умовною назвою «Хвиля» та «Фортеця».

Дані навчання проводяться з метою підвищення рівня бойової готовності особового складу ОВС до дій у надзвичайних ситуаціях та при виникненні масових безладів в місті, вдосконалення сил і засобів служб і підрозділів міліції. Співробітники міськ відділу мали змогу вдосконалити свої навики щодо захисту громадського порядку. У тренуваннях взяли участь й бійці спецпідрозділу «Беркут».

Тренування проводилось у два етапи. На першому – підготовчому етапі особовий склад мав змогу ознайомитися з основними нормативними документами, було проведено стройовий огляд, перевірено екіпірування та забезпечення особового складу спецзасобами, засобами активної оборони, зв’язку та транспорту. На другому – практичному етапі тренувань бійці «Беркута» та інші учасники продемонстрували свої практичні навики, які застосовуватимуть в екстремальних ситуаціях або у випадках групових порушень громадського порядку.

«Під час навчань правоохоронці довели здатність виконувати поставлені завдання на досить високому професійному рівні та показали свою готовність до дій в складних ситуаціях. Усі учасники навчань працювали однією командою – діяли злагоджено та організовано», – каже т.в.о. начальника Ужгородського міського відділу підполковник міліції Володимир Кувик.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ