Студентська молодь представить Прикарпаття на фестивалі «Студентська республіка»

Студентська молодь представить Прикарпаття на фестивалі «Студентська республіка»

27.07.13 10:21 0 845
25 липня молоді активісти з числа студентів вищих навчальних закладів Прикарпаття представили Івано-Франківську область на відкритому мультифестивалі «Студентська республіка» у м. Донецьк, у рамках регіональної комплексної програми «Молодь Прикарпаття» та на запрошення Донбаської Національної Академії будівництва та архітектури. Прикарпатські студенти-активісти братимуть участь у 15-ти конкурсах фестивалю, цьогорічна тематика якого - «Країни світу».

Метою поїздки є сприяння зміцненню громадянського суспільства через розвиток у молоді культури громадської участі й демократичних цінностей.

Довідково

Основними напрямами діяльності ВМГО «Студентська республіка» є проведення Міжнародної програми «Студентська республіка», що має на меті сформувати та підготувати молодь до дорослого життя, реалізується в кожному регіоні від рівня вишу до фінального етапу, розвиток студентського самоврядування та активності; налагодження ефективної співпраці з студентством України і світу. Нашою місією є виховання поколінь здатних вільно мислити, свідомих лідерів для України як повністю суверенної держави.

Стратегічна мета - входження України у ТОП 20 розвинутих країн світу, через втілення Стратегії-2050 для України.

Студреспубліка активно співпрацює з Українським молодіжним форумом, іншими громадськими мережами та організаціями, у тому числі міжнародними. Важливим завданням Студреспубліка вважає поширення досвіду своєї діяльності й в інших країнах.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: у другому ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ