Долинська ОДПІ: орієнтир - на сумлінного платника податків

Долинська ОДПІ: орієнтир - на сумлінного платника податків

27.07.13 10:10 0 883
Позитивний розвиток економічного потенціалу нашого району забезпечується завдяки тісній співпраці з платниками податків та налагодження з ними відкритих, прозорих відносин. Результатом такої роботи є щоденні надходження до бюджету близько 3-х мільйонів гривень. Про це на черговій зустрічі з представниками бізнесу району повідомила в.о. начальника Долинської ОДПІ Олена Байко.

Стратегія Міндоходів України спрямована на забезпечення стабільних надходжень платежів до бюджетів усіх рівнів, справедливий підхід до оподаткування всіх категорій платників та забезпечення умов для добровільного виконання вимог чинного законодавства. Для цього в інспекції вже понад рік працює Центр обслуговування платників податків, де надається комплекс послуг з отримання довідок, податкових консультацій, удосконалення процесу швидкого доступу платника до інформації, тощо. Також, посадовець розповіла про електронні сервіси, які функціонують на веб-порталі Міністерства, а саме: «Єдина база податкових знань», «Пульс», «Заповнення декларації он-лайн», «Акредитований центр сертифікації ключів», «Реєстр платників ПДВ», «Анульовані свідоцтва платника ПДВ» та інші.

Загалом, за І півріччя цього року до зведеного бюджету нашими платниками сплачено 354,1 млн. грн., а Державний бюджет поповнився на 278,6 млн. грн. До місцевих бюджетів за 6 місяців забезпечено надходження у сумі 75,6 млн. грн.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: понад 99 ...
Наступна новина: У Рівненській області права ...

КОМЕНТАРІ