В Івано-Франківській області в обласному УМВС підвели підсумки роботи штабних підрозділів за перше півріччя 2013 року

В Івано-Франківській області в обласному УМВС підвели підсумки роботи штабних підрозділів за перше півріччя 2013 року

27.07.13 09:04 0 889
Крім того правоохоронці вивчали ефективність виконання завдань в умовах нового кримінального процесуального законодавства. На основі статистичних даних вони розробили заходи щодо подальшого вдосконалення роботи.

За словами начальника штабу УМВС України в Івано-Франківській області підполковника міліції Миколи Сторощука перше півріччя 2013 року без перебільшення, слід віднести до складних періодів у діяльності органів та підрозділів внутрішніх справ області. Зареєстровано 13 навмисних вбивств, 15 тяжких тілесних ушкоджень, у тому числі 6 зі смертельними наслідками, 4 зґвалтування. Всі ці кримінальні правопорушення розкрито.

Значну роль в організації цієї роботи відіграли штабні підрозділи, забезпечивши своєчасне реагування на повідомлення про вчинення злочинів, здійснення належної взаємодії між службами ОВС та іншими правоохоронними органами, підготовку відповідних аналітичних матеріалів тощо.

В підсумку правоохоронці позитивно оцінили роботу штабних підрозділів у першому півріччі 2013 року, свідченням належного виконання якої є стабільність та контрольованість криміногенної ситуації в області.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ