Свободівець Андріян Гутник привітав тренерів та плавців, які представили Львівщину на XVІ літніх Параолімпійських іграх

Свободівець Андріян Гутник привітав тренерів та плавців, які представили Львівщину на XVІ літніх Параолімпійських іграх

27.07.13 08:03 0 827
25 липня 2013 року депутат Львівської міської ради від ВО "Свобода" Андріян Гутник провів зустріч із заслуженим тренером України, тренером збірної команди области з плавання Оленою Сальніковою та львівськими плавцями, які представляли Україну на XVІ літніх Параолімпійських іграх у Лондоні. Зустріч відбулася на спортивній базі тренування вихованців "Інваспорт" (аквапарк "Пляж") у Львові.

Вручаючи подарунки, Андріян Гутник привітав присутніх: "Усі ваші здобутки стали можливими завдяки вашій незламній силі духу, високій майстерності та надважкій праці. Впевнений, що на цьому досягнення не завершуються і вже скоро ми вітатимемо вас із новими перемогами".

Депутат повідомив, що вже незабаром команда плавців, а саме: Антон Стабровський, Марина Стабровська, Мар'ян Квасниця та Антоніна Максимова вирушають на Чемпіонат світу з плавання серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату й вадами зору, який відбудеться 12–18 серпня у м. Монреаль. Для участи в цьому змазі заявлено 600 учасників. Змагання стануть для наших спортовців першим офіційним стартом після Паралімпіяди в Лондоні.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Надії Толоконниковій із ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ