У Львівській області новий порядок оформлення проїзних і перевізних документів

У Львівській області новий порядок оформлення проїзних і перевізних документів

27.07.13 08:24 0 1106
З 9 липня 2013 року набрав чинності Порядок оформлення розрахункових і звітних документів при здійсненні продажу проїзних і перевізних документів на залізничному транспорті, затверджений наказом Міністерства інфраструктури України та Міністерства доходів і зборів України від 30.05.13 р. № 331/137.

Цей Порядок визначає механізм обліку розрахункових операцій при здійсненні продажу проїзних і перевізних документів на залізничному транспорті, а також встановлює вимоги до форм бланків проїзних і перевізних документів на залізничному транспорті.

Відповідно до Порядку проїзні або перевізні документи є розрахунковими документами, оформлюються на відповідному бланку чи формуються в електронному вигляді відповідно до вимог Порядку та чинного законодавства, засвідчують укладення договору між залізницею і пасажиром (вантажовласником) й видаються пасажиру (відправнику, одержувачу багажу, вантажобагажу, вантажу) після оплати ним вартості цієї послуги.

Платники податків з метою ведення обліку доходів і витрат мають використовувати у якості підтверджуючих документів проїзні і перевізні документи на залізничному транспорті, оформлені відповідно до Порядку.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У рамках регіонального ...
Наступна новина: Звернення начальника ...

КОМЕНТАРІ