У Львівській області у Дрогобицькій та Стрийській міліції провели "День відкритих дверей"

У Львівській області у Дрогобицькій та Стрийській міліції провели "День відкритих дверей"

27.07.13 09:07 0 1060
Особистий прийом громадян, 24 липня, провели у Дрогобичі, а 25 липня, у Стрию. Провів його заступник начальника ГУ МВС України у Львівській о бласті – начальник слідчого управління ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Кундик Василь Васильович.

У Дрогобичі на прийомі громадян прийшло 13 мешканців Дрогобицького району. Громадяни зверталися в основному з особистими проблемами, які стосувалися житлових, земельних, побутових питань. А у Стрию місцеві мешканці просили допомогти у вирішенні квартирних питань та активізувати хід розслідувань кримінальних проваджень.

Окрім цього у Дрогобичі з проханням розповісти про розгляд кримінального провадження звернулась підприємець. Нещодавно у жінки стався прикрий випадок, громадянка стала жертвою пограбування. Зловмисники заволоділи коштовностями дрогобичанки, у жінки було багато золотих прикрас. Про проведену роботу доповів заступник начальника міського відділу – начальник кримінальної міліції Козар Михайло Романович. Підполковник міліції повідомив, що по даному грабежу в оперативників є певні напрацювання. Звичайно, деталями оперативного характеру Михайло Романович не поділився, оскільки в цілях розкриття злочину інформація не розголошувалася.

З приводу ведення господарської діяльності звернувся чоловік літнього віку, який звинувачував свою сусідку у своїх побутових негараздах. Але ці проблеми не були єдиними клопотами сім’янина. Чоловік мав претензії до органів місцевого самоврядування щодо відведених йому у користування земельних ділянок їх меж та границь.

На Прийомі громадян у Стрию двоє громадян розповіли керівнику міліції про свої квартирні проблеми. Мешканець району скаржився, що його родичі захопили будинок, який перейшов до нього у власність на законних підставах. А мешканець міста Стрий розповів про біду, яка спіткала його. За словами заявника, він придбав квартиру на законних підставах, а шахраї намагаються позбавити його власної домівки.

Зі скаргою на дії медичних працівників звернулась мешканка Стрийського району. Жінка вважає, що медики поставили невірний діагноз її матері, підробивши відповідні документи.

Василь Васильович Кундик запевнив громадян, які прийшли на особистий прийом, що їхні заяви не залишаться без розгляду. Усі звернення зареєстровані та будуть розглянуті відповідно до вимог чинного законодавства.

Зазначимо, що мешканці Стрийщини матимуть змогу звернутися до представників МВС України, які здійснюватимуть виїзний прийом громадян з 15 до 18.00 год. у п’ятницю, 26 липня, у приміщенні Стрийського міського відділу міліції. .

Наталія Постойко, помічник начальника Дрогобицького МВ

Ольга Марцинюк, помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Дізнайся більше про свого ...

КОМЕНТАРІ