Тернопілля: в Управлінні Державної міграційної служби в Тернпільській області проаналізували результати роботи у першому півріччі

Тернопілля: в Управлінні Державної міграційної служби в Тернпільській області проаналізували результати роботи у першому півріччі

27.07.13 08:03 0 962
25 липня в Управлінні Державної міграційної служби України в Тернопільській області відбулася розширена нарада. На порядку денному – підсумки роботи у першому півріччі.

Начальник УДМС Тернопільщини Томаш Вербич довів до працівників обласного апарату та керівників територіальних підрозділів пріоритетні напрямки роботи, що були визначені на колегії ДМС України, детально зупинився на завданнях, поставлених перед управлінням на друге півріччя, серед яких налагодження співпраці із центрами надання адміністративних послуг. Також керівник наголосив на неухильному дотриманні підлеглими вимог закону та етичних норм поведінки, підвищенні якості обслуговування населення, адже від цього залежить імідж служби загалом.

Роботу міграційної служби області у першому півріччі проаналізував перший заступник начальника УДМС Олег Кондрашов. Загалом управління та його територіальні підрозділи ефективно здійснювали виконання функцій, делегованих їм державою. Так, за шість місяців на Тернопільщині видано понад одинадцять тисяч паспортів громадянина України, здійснено більше чотирнадцяти тисяч вклейок фотокарток по досягненню громадянами 25-ти та 45-тирічного віку, зареєстровано місце проживання п’ятнадцяти тисяч громадян, дев’ять тисяч – знято з реєстрації. Щодо оформлення документів для виїзду за кордон, то тут статистика наступна: двадцять одна тисяча закордонних паспортів, близько трьох тисяч проїзних документів дитини, майже стільки ж внесення даних про дітей до паспорта батьків. Також за вказаний період вдалося посилити контроль за додержанням іноземцями правил перебування на території нашої держави, налагодити роботу зі зверненнями громадян та функціонування «гарячої лінії». Такою, що потребує активізації, визнано адміністративно-правозастосувальну діяльність управління.

Керівники територіальних підрозділів проаналізували ряд проблемних питань, що виникали під час звітного періоду, обговорили шляхи їх вирішення. Відтак, були намічені пріоритетні напрямки роботи управління у другому півріччі.

УДМС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
2 (голосів: 3)
Попередня новина: Надії Толоконниковій із ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ