Вінницька міліція затримала зловмисника, який спеціалізувався на розбоях та грабежах

Вінницька міліція затримала зловмисника, який спеціалізувався на розбоях та грабежах

27.07.13 11:12 0 868
Тричі судимий вінничанин знову опинився під слідством. 53-річного зловмисника оперативники затримали за скоєння розбоїв та грабежів на території міста Вінниці. Жертви зловмисника - молоді жінки, що вирішили скористатися послугами таксі, за кермом якого знаходився затриманий.

Чоловік виявився причетним до п’яти фактів кримінальних правопорушень, матеріали яких направлені до суду.

Останньою жертвою нападника стала 25-річна вінничанка, яка у нічний час поверталася додому з кафе. Жінка сіла у першу ліпшу машину з позначкою «Таксі», що стояла біля закладу. Як з’ясувалося пізніше, дана автівка не належала жодній службі, яка займається перевезенням пасажирів.

Водій люб’язно погодився відвезти жінку додому, але попередив, що спочатку йому треба заїхати на заправку. Виїжджаючи з АЗС, пасажирка помітила, що таксист їде в іншому напрямку. Тоді вона попросила водія зупинитися, але той заблокував у машині двері, вікна, відібрав у неї сумку та натиснув на педаль газу. Крики та благання жінки відпустити її роздратували водія, і він почав бити свою жертву та погрожувати фізичною розправою. Втекти від нападника перелякана пасажирка змогла лише завдяки тому, що у автівці заглух двигун.

У жінки водій забрав 500 гривень та дві банківські картки, а сумку з особистими речами викинув неподалік від місця поломки автомобіля.

Затримали оперативники зловмисника за місцем проживання. В ході розслідування стало відомо, що він причетний ще до чотирьох аналогічних правопорушень на території міста Вінниці.

Затриманому оголошено про підозру. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. За фактами скоєних ним правопорушень розпочаті кримінальні провадження, передбачені ч.1 ст.186 (грабіж), ч.1 ст.187 (розбій), ч.2 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження), ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України Зловмиснику загрожує покарання до 7 років ув’язнення.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Закарпатті міліція ...

КОМЕНТАРІ