Колегія МВС висловлює глибоке співчуття рідним працівників міліції, які трагічно загинули на Луганщині

Колегія МВС висловлює глибоке співчуття рідним працівників міліції, які трагічно загинули на Луганщині

27.07.13 11:31 0 1285
Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко, Колегія МВС та весь особовий склад української міліції висловлюють глибоке співчуття рідним та близьким Андрія Рибика та Володимира Ларьова, які трагічно загинули внаслідок ДТП у Луганській області.

Загинув підполковник міліції Рибик Андрій Миколайович – головний оперуповноважений інспектор відділу інформаційного та методичного забезпечення у сфері легального обігу наркотиків Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків МВС України. Андрій Миколайович в органах внутрішніх справ з 1996 року. Починав працювати патрульним, потім оперуповноваженим карного розшуку, понад 10 років працював у слідстві, останні кілька років присвятив боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Упродовж сіх цих років користувався не аби яким авторитетом у колег.

Обірвалося життя також начальника відділу моніторингу Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків міліції Луганщини підполковника міліції Володимира Георгійовича Ларьова. Володимир Георгійович у міліції служив з 1993 року. Працював в сфері боротьби з економічною злочинністю, у підрозділі кадрового забезпечення, а з 2005 року - в Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків.

Це велика втрата для української міліції. Світла пам'ять про Андрія Миколайовича та Володимира Георгійовича назавжди залишиться в серцях тих, хто знав і працював з ними.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ