Закарпаття: "Шокотерапія" для майбутніх водіїв автобусів від керівництва ДАІ області

Закарпаття: "Шокотерапія" для майбутніх водіїв автобусів від керівництва ДАІ області

27.07.13 13:16 0 946
Останнім часом Україну сколихнула серія дорожньо-транспортних пригод за участі пасажирського транспорту. Кожна з них мала трагічні наслідки, десятки людей загинуло. Тож міліція переймається тим, як не допустити подібних трагедій.

На території Закарпатської області цьогоріч сталися дві дорожньо-транспортні пригоди з вини водіїв автобусів, в результаті яких 10 людей отримали травми. Аби в подальшому запобігти таким пригодам, працівниками Державтоінспекції проводяться різноманітні профілактичні заходи.

На думку керівництва ДАІ Закарпаття, слід учити поваги до Правил дорожнього руху тих, хто лиш виявив бажання займатися перевезенням пасажирів. Саме з цією метою т.в.о. начальника управління ДАІ області Юрій Вейкай завітав днями до ужгородської автошколи, де саме проходить навчання група з перепідготовки водіїв категорії D (водії автобусів).

-Завжди пам'ятайте, що за вами знаходяться люди, за життя яких відповідаєте саме ви. Не допускайте ситуацій, які можуть вплинути на безпеку дорожнього руху. Не сідайте за кермо перевтомленими, не допускайте більшої кількості пасажирів, ніж передбачено, неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху,--наголосив Юрій Вейкай майбутнім водіям.

А задля наочної агітації учням автошколи було продемонстровано фотографії з місць дорожньо-транспортних пригод за участі пасажирського транспорту як на території Закарпаття, так і України в цілому.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Даніло Сілва: "Треба ...

КОМЕНТАРІ