Найбільш резонансні злочини та події на 27.07.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 27.07.2013 р.

27.07.13 13:08 0 901
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 14987 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 4483 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівники Державтоінспекції зафіксували 677 дорожньо-транспортних пригод, в яких 16 осіб загинули та 133 травмовано.

У місті Козятині Вінницької області в результаті проведення слідчих дій затримано місцеву жительку, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що вона ввечері, 26 липня, в квартирі за місцем проживання під час раптово виниклої сварки заподіяла ножові поранення шиї своєму співмешканцю, який по дорозі до лікарні помер. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У Сахновщинському районі Харківської області в результаті проведення слідчих дій затримано місцевого жителя, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він увечері, 25 липня, в цьому селі в будинку за місцем проживання під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв ножове поранення своєму братові. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У м. Вільногірську Дніпропетровської області в результаті проведення слідчих дій затримано місцевого жителя, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він уранці, 26 липня, в квартирі за місцем проживання, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час сварки на грунті ревнощів плеснув в обличчя невстановлену рідину своїй дружині, унаслідок чого вона отримала хімічні опіки. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

На Луганщині відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) стосовно чиновника виконавчої влади міськради. Вона вимагала та отримала 500 доларів США неправомірної вигоди від жителя міста Луганська, без постійного місця роботи, за сприяння в позачерговому зарахуванні його дитини до дитячого дошкільного закладу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ