Харків'яни відзначають належну роботу міліції щодо забезпечення правопорядку

Харків'яни відзначають належну роботу міліції щодо забезпечення правопорядку

27.07.13 13:45 0 921
Протягом минулого тижня начальник Головного управління МВС України в Харківській області генерал-майор міліції Олег Демченко відвідав чотири райони області, щоб особисто ознайомитись з проблемними питаннями, які турбують мешканців регіону.

Графік його поїздки був насиченим на події та зустрічі. Олег Демченко поспілкувався с керівниками районної влади та правоохоронних органів, обговорив з ними робочі питання щодо стану взаємодії ОВС з місцевими органами самоврядування та силовими структурами.

Очільник обласного ГУМВС також провів наради з особовим складом територіальних підрозділів та окреслив коло першочергових завдань, які визначили для органів внутрішніх справ керівники держави та МВС України.

- Пріоритетом для усіх без виключення міліцейських служб є безумовна реєстрація кожної заяви та обов’язкове і оперативне реагування на звернення громадян, - зазначив генерал-майор міліції Олег Демченко. – Люди повинні бути впевненими в тому, що їх проблеми будуть вирішені швидко та ефективно. Також необхідно відновити такі форми співпраці з населенням, як проведення виїзних особистих прийомів громадян та звіти місцевої міліції перед громадою.

Також начальник ГУМВС України в Харківській області генерал-майор міліції Олег Демченко особисто поспілкувався з мешканцями райцентрів під час прийому. За окремими зверненнями керівники райвідділів отримали від очільника харківської міліції конкретні доручення щодо розв’язання проблемних питань заявників.

- Міліція регіону і в подальшому буде уважно вивчати стан взаємодії підрозділів міліції та місцевого населення, - запевнив відвідувачів генерал-майор міліції Олег Демченко. - Я особисто здійсню виїзди в кожний куточок нашого регіону, щоб виявити негативні сигнали від громадян на адресу моїх підлеглих. Ми щодня будемо звітувати мешканцям Харківської області про результати цієї роботи, а на факти порушень службової дисципліни з боку працівників міліції я буду реагувати відповідним чином.

До речі, під час спілкування деякі відвідувачі не тільки розповідали керівникові харківської міліції про свої проблеми, а й відзначали належну роботу місцевої міліції по забезпеченню правопорядку на території регіону. Олег Демченко підтримав активну громадянську позицію місцевих мешканців і підкреслив, що правоохоронні органи розраховують на допомогу населення та ефективну взаємодію усіх гілок влади.

ВЗГ ГУМВС України в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині перемогу у ...
Наступна новина: У Чернігові міліціонери ...

КОМЕНТАРІ