У Львівській області Ірина Романів взяла участь у поминальних заходах пам’яті жертв Скнилівської трагедії

У Львівській області Ірина Романів взяла участь у поминальних заходах пам’яті жертв Скнилівської трагедії

28.07.13 09:25 0 1009
Заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Романів долучилася до поминальних заходів, присвячених 11 річниці Скнилівської трагедії. У рамках відзначення цієї трагічної для усієї львівської громади події, у каплиці Всіх Святих українського народ відбувся молебень, присвячений річниці авіакатастрофи.

«11 років тому сталася велика трагедія. Авіакатастрофа, яка забрала сімдесят сім людських життів на Скнилівському летовищі, вважається найбільшою катастрофою в історії авіаційних свят. у цей трагічний день ми сумуємо разом із близькими та рідними загиблих, та сподіваємося, що такі трагічні події оминатимуть усіх нас», – зазначила заступник голови ЛОДА І.Романів.

Нагадаємо, вшановують жертв Скнилівської трагедії. 27 липня 2002 року під час святкування на летовищі під Львовом через падіння винищувача Су-27УБ у гурт глядачів загинуло 77 осіб (серед них 28 дітей) і постраждало ще 250 людей. Щороку у цей день на місці трагедії збираються рідні та близькі загиблих, щоб помолиться за упокій їх душ.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Офіційно: Причиненко - ...
Наступна новина: Як покращити якість роботи ...

КОМЕНТАРІ