Тернопільський "Сокіл" запрошує на відкриті тренування

Тернопільський "Сокіл" запрошує на відкриті тренування

28.07.13 10:59 0 1055
Уже традиційно щонайменше раз у тиждень члени Тернопільської обласної молодіжної громадської організації "Сокіл" та тернопільський клуб "Агресор" проводять відкрите тренування з тайського боксу в парку "Національного відродження". Тренування включають у себе біг, відпрацювання ударів та покращення техніки ведення поєдинку.

"Таким чином ми прагнемо пропагувати серед тернопільців здоровий спосіб життя і, звичайно, наш вид спорту, – розповів тренер клубу "Агресор" Юрій Сенів. – Люди досить позитивно реагують на нашу ініціятиву. Молодші підходять, питають, а старші просто з цікавістю спостерігають. У такий спосіб всього за кілька тренувань наша чисельність збільшується".

Слід наголосити, що з "соколятами" займається талановитий тренер, що виховав вже багато атлетів, які можуть постояти не тільки за себе. Особливим є те, що на відкриті тренування може прийти та спробувати свої сили кожен охочий. З собою потрібно мати: шорти, футболку, бинти, рукавиці, капу. Зазначимо, що тайський бокс – це бойове мистецтво, яке найбільш наближене до реального вуличного поєдинку.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: БУковина: Стажування» ...

КОМЕНТАРІ