Жителі Івано-Франківська мали змогу особисто поговорити з представниками МВС

Жителі Івано-Франківська мали змогу особисто поговорити з представниками МВС

28.07.13 10:27 0 844
Заступник Міністра внутрішніх справ України – керівник апарату МВС Сергій Лекарь та заступник начальника Головного слідчого управління МВС України Олег Татаров здійснили особистий прийом громадян у Івано-Франківському міськвідділі міліції.

Під час прийому люди звертались із найрізноманітнішими питаннями. Від громадян прозвучали пропозиції щодо збільшення кількості працівників патрульної служби та дільничних інспекторів міліції.

Керівник громадського формування «Штаб», що в Івано-Франківську, розповів про задовільну співпрацю у забезпеченні громадського порядку і громадської безпеки, запобіганні адміністративним проступкам та злочинам.

На прийом до Сергія Івановича завітав учасник дитячого громадського об’єднання «Юний міліціонер Прикарпаття». Як розповів батько хлопця, на даний час багато батьків на заробітках, а діти залишаються самі на одинці з вилицею. На жаль, іноді трапляється так, що вони бачать романтизм в грабежах та крадіжках. Тому чоловік попросив представника Міністерства внутрішніх справ підтримати перших в Україні «Юних міліціонерів», адже в організації окрім туристичних походів та розважальних програм вивчають Кримінальний кодекс, правила надання першої медичної допомоги. Діти стають більш дисциплінованими та відповідальними.

Сергій Лекарь зазначив, що така громадська організація, як «Юний міліціонер Прикарпаття» - це той позитив, який розповсюджується на всю Україну. Якщо кілька регіонів його підхоплять та зроблять щось аналогічне, Міністерство буде мати можливість вийти із законодавчою ініціативою про організацію діяльності таких громадських формувань.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Градовіч захистив титул IBF
Наступна новина: Останній злочин 2012-го на ...

КОМЕНТАРІ