У Хмельницькому міліціонери патрульної служби розшукали загублену дитину

У Хмельницькому міліціонери патрульної служби розшукали загублену дитину

28.07.13 09:03 0 897
Мати загубила шестирічного сина у одному з популярних у обласному центрі гіпермаркетів. Працівники міліції за кілька годин знайшли дитину аж у іншому мікрорайоні міста.

Молода жінка приїхала до Хмельницького з одного з райцентрів області. Доки вона закуповувала харчі для родини, малюк знудьгувався і попросився погратися на ігровому майданчику, розташованому на території магазину. Коли мати повернулася за сином, його ніде не було – ні у торговому залі, ні у околицях. Охоронці гіпермаркету одразу повідомили про зникнення дитини працівникам міліції.

Отримавши детальний опис хлопчика, виконуючий обов’язки начальника Хмельницького міськвідділу міліції Сергій Трач одразу зорієнтував на пошуки дитини практично увесь особовий склад. Правоохоронці оглядали дитячі майданчики, парки, кафе, тобто всі місця, які могли б викликати дитячу зацікавленість.

Лише за кілька годин у зовсім іншому мікрорайоні міста, за багато кварталів від гіпермаркету, на перехресті вулиць Гагаріна та Грушевського на юного мандрівника натрапили працівники патрульно-постової служби міліції Денис Лісков та Володимир Карчевський. Міліціонери одразу повідомили про знахідку оперативного чергового, щоб він міг заспокоїти жінку, та доставили хлопчика у відділок.

Як згодом з’ясувалося, маленький Дениско просто вирішив скористатися нагодою і прогулятись обласним центром, але забув повідомити маму про своє рішення. Переповнена емоціями жінка на радощах ледве не розцілувала правоохоронців, які повернули цілим та неушкодженим її найдорожчий у житті скарб.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олексій Кайда та Сергій ...
Наступна новина: Офіційно: Причиненко - ...

КОМЕНТАРІ