Міліціонери-транспортники розслідують обставини ДТП на залізничному переїзді у Чернівцях

Міліціонери-транспортники розслідують обставини ДТП на залізничному переїзді у Чернівцях

28.07.13 13:31 0 1199
На вулиці Хотинській у місті Чернівці, на залізничному переїзді сталося зіткнення мікроавтобуса марки Фольксваген Т-4 та тепловоза.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на регульованому переїзді, що обладнаний звуковою та світловою сигналізацією. Потяг сполученням «Ларга-Чернівці» на перегоні станції «Садгора-Магала» рухався з швидкістю близько 50 км/год.

Як з’ясували правоохоронці, водій мікроавтобуса марки Фольксваген Т-4, об’їхавши колону автомобілів, які стояли перед залізничним переїздом та опущений шлагбаум, виїхав на залізничне полотно. Це і стало грубим порушенням правил дорожнього руху та спричинило дорожньо-транспортну пригоду. Від удару поїзда 25 річний водій помер на місці ДТП, а його 19 річну пасажирку з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, забій органів черевної порожнини доставлено до Чернівецької лікарні швидкої медичної допомоги. Дівчина знаходиться в реанімації, її готують до операції.

Керівництво Управління МВС України на Львівській залізниці звертається до громадян та вкотре нагадує, що недотримання правил дорожнього руху та особистої безпеки може обернутись не тільки матеріальними збитками та штрафами, а й стати причиною трагедії – скаліченого життя, втраченого здоров’я та навіть загибелі.

Підрозділ зв’язків з громадськістю

УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Черкаській області ...

КОМЕНТАРІ