У Черкаській області затримали водія, який скоїв наїзд на 16-річну дівчину

У Черкаській області затримали водія, який скоїв наїзд на 16-річну дівчину

28.07.13 14:31 0 1239
25 липня близько 04.00 години ранку до Смілянського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на ґрунтовій дорозі між селами Тернівка та Ковалиха автомобіль скоїв наїзд на молоду дівчину. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Особу загиблої встановили. Це була 16-річна студентка місцевого технікуму, яка проживала в одному з сіл Смілянського району.

Весь особовий склад міськвідділу було піднято по тривозі. Працівники міліції розпочали ретельний пошук зловмисника, що скоїв ДТП та зник з місця пригоди.

Перевіряючи автотранспортні засоби в районі, міліціонери виявили на одному з автомобілів плями крові. Водія синьої «Славути» було затримано та доставлено до міськвідділу міліції. Ним виявився 22-річний житель одного з сіл району, який працює кондитером на приватному підприємстві.

Наразі слідчими встановлено, що 16-річна студентка поверталася додому з дискотеки, де відпочивала з друзями, але додому не дійшла. Стривожені родичі дівчини почали її шукати. Знайшов вже мертву дівчину її дядько, який терміново повідомив про це працівників міліції.

Подiю внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, що караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років. Автомобiль ЗАЗ-110307 вилучено, призначено ряд експертиз, проводиться слідство.

СЗГ УМВС України

в Черкаській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Крим: Відпочинок в Ялті

КОМЕНТАРІ