Працівники ДАІ Севастополя і представники мотоклубу

Працівники ДАІ Севастополя і представники мотоклубу "Ідальго" відвідали дитячий табір "Атлантус"

28.07.13 18:32 0 855
Севастопольська Державтоінспекція організувала зустріч байкерів мото-клубу «Ідальго» з дітьми з дитячого оздоровчого табору «Атлантус».

Мета зустрічі - залучення уваги дітей до дотримання правил безпечної поведінки на дорозі та поблизу неї. Старший інспектор сектору профілактичної роботи Управління ДАІ майор міліції Оксана Александрова нагадала присутнім про основні правила поведінки на дорозі. Діти разом з гостями згадали про небезпеку, яка підстерігає учасників дорожнього руху під час керування скутером та іншими мототранспортними засобами, а також про ті правила, які допоможуть уникнути ці небезпеки.

Виступаючи перед дітьми, президент мото-клубу «Ідальго» Євген Турчин розповів, як слід пересуватися по дорогах на двоколісному транспорті і чому важливо використовувати мотошлеми та інші засоби пасивного захисту.

Як виявилося, у хлопців до гостей було багато питань: як правильно вибирати шолом, яким він має бути в ідеалі, щоб у разі ДТП не нашкодив, а захистив голову мотоцикліста або мопедиста від травм. Хлопці з цікавістю вивчали мотоцикли і приміряли шоломи, а гості терпляче і докладно відповідали на всі їхні запитання.

Зустріч була не тільки пізнавальна для дітей, але і принесла багато приємних вражень.

Сектор зв'язків з громадськістю УМВС України

в м. Севастополі
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Співробітники ГУБОЗ ...
Наступна новина: Працівники УБОЗу викрили ...

КОМЕНТАРІ