Крим: Відпочинок в Ялті

Крим: Відпочинок в Ялті

28.07.13 15:18 0 6789
Ялта - вважається одним з кращих місць для відпочинку в Криму. Так як саме по собі всі Кримське узбережжя це гармонійне поєднання природи і чистої кришталевої води, Ялта ж виділяється тим що саме цей курортне містечко поєднує в собі кращу Кримську месность.

Як і по дорозі до Ялти так і в самій Ялті перед вами буде відкриватися неймовірно прекрасний вид на гори, але хочеться зауважити що саме над Ялтою возвисшается найвища гора в Криму - Ай Петрі, висота якої Достогаєв 1234 метри. Поєднання необьятное виду на гори і морського узбережжя надає Ялті особливу родзинку!

З житлом в Ялті проблем зовсім немає. Прибувши до Ялти вас вже будуть зустрічати на автовокзалі з масою пропозицій житла, а якщо ж ви на машині то запитавши практично у будь-якого перехожого ви отримаєте відповідь де і як ви зможете зняти квартиру. Ціни різні, варіруются від 200грн до 800 + грн. Хотілося б сказати що за 250грн., Якщо кинутися заздалегідь можна зняти відмінні апартаменти з усіма зручностями. Крім того є масса готелів. Гостиницы Ялты - дуже комфортні і знаходяться за кілька сотень метрів поблизу моря.

Пам'ятки Ялти або куди поїхати в Ялті:

На саме перше місце хотілося б поставити Ай-Петрі! Так як це подорож залишить незабутній слід на все ваше життя. З самої гори відкривається незабутній, що вражає всі фантазії вигляд.

Далі хотілося б відзначити Воронцовський Палац, який знаходиться ближче до Алупці, вражаюча природа на величезній площі самого палацу.

Побувати в Криму і не побачити знамените Ластівчине гніздо неможливо. Неможливо пропустити таку надзвичайну архітектурну споруду яка знаходиться на самому краю обриву скелі.

Далі на шляху стане Масандрівський палац Олександра Третього який знаходиться поблизу від Ялти і з якого, крізь густий ліс, вам відкриється чудовий вид на морське побепежье. Сам же Масандрівський палац є величезним палацом з невеликою прилеглої територией.

Нікітський ботанічний сад, ну як же без нього, відвідавши ботанічний сад ви відкриєте для себе величезну кількість нових дивовижних рослин і незрівнянний вид на кримську природу.

Так само в Ялті ще безліч таких місць як Водоспад Учан-Су, Лівадійський палац-музей, Срібна альтанка, поляна казок і багато іншого. Докладніше про кожну пам'ятки та про її місце знаходження ви зможете прочитати пройшовши за посиланням внизу даного поста. А так само в допомогу до вашому відпочинку стане сайт http://otdyh-v-yalte.com/ на якому ви зможете дізнатися ще більше про відпочинок в Ялті і Криму.

З Сімферополя до Ялти можна добратися як тролейбусом так і на автобусі. Різниця в ціні звичайно відчутна, на тролейбусі це складе до 10грн. На автобусі ця ж ціна буде варіроваться до 30грн. Длятех хто давно не їздив на тролейбусах настійно рекомендується переїзд Сімферополь-Ялта на тролейбусі, що залишить вам незабиваетмие враження.

Ялта - Найкраще місце для вашого літнього відпочинку, яке залишив мого незабутніх емоцій!

Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Черкаській області ...
Наступна новина: Чернівецька міліція ...

КОМЕНТАРІ