Найбільш резонансні злочини та події на 28.07.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 28.07.2013 р.

28.07.13 20:39 0 904
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 13559 заяв та повідомлень громадян, із них 3495 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 640 дорожньо-транспортних пригод, у яких 9 осіб загинуло та 134 травмовано.

У місті Маріуполі Донецької області після гасіння пожежі в будинку було знайдено тіло 61-річної пенсіонерки та з опіками її 37-річного сина. З’ясувалося, що він під час раптово виниклої сварки дерев’яним брусом убив свою матір і намагався покінчити життя самогубством, підпаливши будинок. Правопорушника госпіталізовано. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.

У Дніпропетровській області затримано 32-річного жителя Кривого Рогу, який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження 22-річному жителю цього ж міста. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.

У Київській області затримано 30-річного місцевого жителя, який за місцем проживання під час сварки облив легкозаймистою рідиною та підпалив свого брата. Потерпілого госпіталізовано. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.15 та ч.1 ст.115 «Замах на вбивство» Кримінального кодексу України.

У місті Сімферополі затримано 48-річного місцевого жителя, який під час сварки завдав ножове поранення своєму 47-річному брату. Наразі потрепілого госпіталізовано. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження», а потім перекваліфіковано на ч.3 ст.15 та ч.1 ст.115 на «Замах на вбивство» Кримінального кодексу України

На Кіровоградщині в лісосмузі було знайдено тіло 41-річного чоловіка. За висновком судово-медичної експертизи, з’ясувалося, що його смерть настала внаслідок травми голови. За підозрою у вбивстів затримано 20-річного молодика, який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння заподіяв смертельні тілесні ушкодження потерпілому. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

У Чернігові затримано 24-річного місцевого жителя, який намагався збути 39 авіаційних бомб вагою майже 2,7 кг кожна (усі часів Великої Вітчизняної війни). Вказані авіаційні бомби вилучено та знешкоджено. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Іноземні паломники ...

КОМЕНТАРІ