В Закарпатській області міліція Свалявщини взяла участь в засіданні "круглого столу"

В Закарпатській області міліція Свалявщини взяла участь в засіданні "круглого столу"

29.07.13 15:02 0 871
Міліція Свалявщини взяла участь в засіданні «круглого столу»

Днями за ініціативою керівництва Свалявського райвідділу міліції відбулася нарада в Свалявській районній державній адміністрації за участю заступника голови Свалявської РДА М.Таліяна, заступника голови Свалявської районної ради В.Поповича, голів сільських рад, представників громадськості.

Від правоохоронців району на нараді був присутній заступник начальника– начальник міліції громадської безпеки Свалявського РВ УМВС підполковник міліції Ярослав Лебович.

Дана нарада мала на меті показати тісну взаємодію міліції з органами місцевого самоврядування та громадськості. Нині виникла нагальна потреба обговорити найбільш хвилюючі та важливі аспекти роботи міліції, оскільки резонансні події у Врадіївці Миколаївської області, де колишні працівники міліції жорстоко поглумилися над жінкою, потягли за собою ряд політичних акцій, учасники яких засуджують роботу всього 280-тисячного колективу української міліції.

Весь особовий склад Свалявського райвідділу засуджує даний ганебний випадок і вважає, що винні особи повинні нести відповідальність згідно чинного законодавства. Проте всі міліціонери не повинні відповідати за дії окремих негідників.

Як зазначив у своєму виступі Ярослав Лебович, у міліції працюють такі ж люди, як і всюди. У численному колективі, на жаль, знаходяться поодинокі випадки порушень законодавства серед особового складу, що паплюжить честь міліції. Проте вся міліція не може бути бандитами, злодіями, як говорять деякі особи. 99% особового складу – це порядні люди, професіонали, які щодня ризикують своїм власним здоров’ям задля спокою в суспільстві й захисту громадян від злочинних посягань. Тільки в маленькому Закарпатті за час незалежності України загинуло 17 працівників міліції під час виконання службових обов’язків. У зв’язку з останніми подіями міліція стала проводити ще більш інтенсивну роботу з усунення недоліків й очищення своїх рядів від випадкових людей у погонах.

За останні два роки практично весь особовий склад Свалявського райвідділу омолодився. Частина працівників звільнилась за власним бажанням, а деякі за негативними мотивами. Очищення міліції триває і надалі. При цьому сама міліція залишається відкритою для громадськості та преси. Найближчим часом журналістів, членів громадськості, депутатів різних політичних партій буде запрошено до райвідділу на день відкритих дверей, щоб громадяни та мешканці району могли ознайомитись з роботою міліції.

Наостанок керівник звернувся до всіх присутніх з проханням: якщо у вас виникають питання будь-якого характеру, - звертайтесь, ми завжди раді вам допомогти.

Сергій Кубаш

Свалявський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ