На Хмельниччині працівники міліції викрили домашню нарколабораторію

На Хмельниччині працівники міліції викрили домашню нарколабораторію

29.07.13 11:32 0 1007
У райцентрі Славута працівники підрозділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків у квартирі 23-річного місцевого мешканця виявили близько 25 кг нарковмісних рослин, хімічні речовини та пристрої для виготовлення наркотиків.

Співробітники міліції мали інформацію, що молодий чоловік за місцем проживання зберігає особливо небезпечні наркотичні засоби. Коли ж у його помешканні провели санкціонований обшук, його результат перевершив будь-які очікування. Шафа молодика, замість одягу, була забита коноплею, а у тумбочках зберігалися медичні шприци, різноманітні пристрої та хімічні речовини, які зазвичай використовують для виготовлення наркотиків у побутових умовах.

Слід зазначити, що рік тому підозрюваний уже притягувався до кримінальної відповідності за вчинення крадіжки і на даний момент перебував на іспитовому терміні з відстрочкою покарання. Але ще один шанс, наданий йому судом, він використав на власний розсуд і, пристрастившись до наркотиків, знову став на злочинний шлях. Хлопець мешкав з матір’ю у її квартирі, а у своїй влаштував наркопритон, при цьому розповідаючи неньці байки про капітальний ремонт у власному помешканні.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, зберігання наркотичних засобів). Досудове розслідування триває.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Фальшивомонетника, який ...

КОМЕНТАРІ