У Хмельницькому патрульні розшукали загублену дитину

У Хмельницькому патрульні розшукали загублену дитину

29.07.13 09:37 0 858
Мати загубила шестирічного сина у одному з популярних у обласному центрі гіпермаркетів. Працівники міліції за кілька годин знайшли дитину аж у іншому мікрорайоні міста.

Молода жінка приїхала до Хмельницького з одного з райцентрів області. Доки вона закуповувала харчі для родини, малюк знудьгувався і попросився погратися на ігровому майданчику, розташованому на території магазину. Коли мати повернулася за сином, його ніде не було – ні у торговому залі, ні у околицях. Охоронці гіпермаркету одразу повідомили про зникнення дитини у міліцію.

Отримавши детальний опис хлопчика, на його пошуки було залучено практично увесь особовий склад. Правоохоронці оглядали дитячі майданчики, парки, кафе, тобто всі місця, які могли б викликати дитячу зацікавленість.

Лише за кілька годин у зовсім іншому мікрорайоні міста, за багато кварталів від гіпермаркету, на юного мандрівника натрапили працівники патрульно-постової служби міліції - Денис Лісков та Володимир Карчевський. Міліціонери одразу повідомили оперативного чергового, що знайшли хлопчика.

Як згодом з’ясувалося, маленький Дениско просто вирішив скористатися нагодою і прогулятись обласним центром, але забув повідомити маму про своє рішення. Переповнена емоціями жінка на радощах щиро подякувала правоохоронцям, які повернули їй дитину.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Шахтар" цікавиться ...
Наступна новина: У Єгипті офіційно заявили ...

КОМЕНТАРІ