Тренажер у подарунок від беркутівців - шанс на одужання

Тренажер у подарунок від беркутівців - шанс на одужання

29.07.13 12:38 0 1146
Сильні духом, мужні, проте добрі серцем та своїми вчинками. Спецпідрозділ особливо призначення «Беркут» разом із представники Спілки ветеранів вже протягом двох років рятують життя, допомагають своїм колишнім працівникам та сім'ям загиблих.

Щороку на постійній основі правоохоронці здають кров для дітей, які потребують її постійного переливання. Тому можливість допомогти ще одній хворій дитині не заставила вагатись ні на мить.

Родина Румянцевих потребувала спеціального ортопедичного тренажера для 10-річного сина Євгенія, хворого на ДЦП. Тому, заручившись допомогою ще й Харківської організації ветеранів, правоохоронці придбали омріяний для хлопчика «Велодоктор».

Очі малого Євгенія сяяли безмежним щастям, він не міг відірвати погляду та швидше випробувати велосипед на вулиці.

– Цей тренажер – це наступний крок у реабілітації мого сина. Ми щиро вдячні за таку допомогу правоохоронцям, адже шанс, що Євгеній стане на ноги дуже високий, – раділа мама Інна Румянцева.

Цією сім'єю правоохоронці опікуватимуть й надалі: наступного тижня хлопчина відвідає спецпідрозділ, ознайомиться із роботою міліції та поспілкується із спецназівцями. У майбутньому Євгеній планує стати моряком, проте, можливо, після екскурсії в «Беркут» хлопчина передумає…

У рамках такої благодійної акції, спецпідрозділ особливо призначення «Беркут» зі Спілкою ветеранів, завітали до учасника бойових дій в Афганістані Володимира Ліщинського, аби подарувати інвалідний візок.

– Допомагати людям завжди приємно, адже радість та їхня вдячність – найкраща нагорода для нас, – зазначив заступник голови Спілки ветеранів спецпідрозділу «Беркут» УМВС України в Полтавській області Олександр Ляшенко. Візки замовляли аж у Сполучених Штатах Америки і нарешті ця довгоочікувана допомога надійшла тим, хто її потребував найбільше.

– Сподіваємось, що наші вчинки надихнуть інших на добрі справи і вкотре нададуть змогу громадськості переконатись в тому, що міліція не лише бореться зі злочинністю, а й активно бере участь у благодійності, допомагає людям, – зазначив начальник роти особливого призначення «Беркут» майор міліції Олександр Куценко.

Як добре, що у світі є люди, яким не байдужі чужі горе, проблеми та потреби.

ВЗГ УМВС України

в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чоловіча збірна України ...

КОМЕНТАРІ