Іноземні паломники задоволені роботою української міліції

Іноземні паломники задоволені роботою української міліції

29.07.13 05:38 0 881
Гості Чернігівщини, які приїхали з-за кордону вклонитися мощам рівноапостольного князя Володимира, відчувають підтримку та доброзичливе ставлення до прочан з боку міліції.

Для охорони громадського порядку під час масових заходів з нагоди святкування 1025-ї річниці Хрещення Київської Русі міліція Чернігівщини залучила понад 100 працівників різних підрозділів та служб. Правоохоронці стежили за порядком, забезпечували спокій численних гостей святкових заходів, серед яких було немало паломників і туристів з-за кордону — як із сусідніх Росії та Білорусі, так і з Румунії та інших держав далекого зарубіжжя.

Іноземні гості зізналися, що під час перебування в Україні почуваються комфортно і в безпеці, а також відчувають доброзичливе ставлення до них з боку міліції.

Так, прочани з Румунії відзначили, що працівники ДАІ не тільки докладно пояснювали маршрут, а й завжди були усміхнені й привітні, що додавало доброго настрою і усвідомлення того, що Україна гостинно їх приймає.

Російські й білоруські громадяни також залишилися задоволені ставленням української міліції до них. Вони розповідали, що доїхали до Чернігова без будь-яких проблем. Ніхто їх не зупиняв без причини, натомість вони самі запитували дорогу на постах ДАІ з впевненістю, що їм там обов’язково допоможуть. Паломники подякували правоохоронцям Чернігівщини за гостинність і запевнили, що вони радо приймуть їх у себе на Батьківщині, як дорогих гостей.

СЗГ УМВС України

в Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ