«Школа плавання» в рамках Всеукраїнської акції “Олімпійське літо” на Сокальщині

«Школа плавання» в рамках Всеукраїнської акції “Олімпійське літо” на Сокальщині

29.07.13 11:13 0 995
На базі оздоровчо-лікувального комплексу “Ровесник” в с.Комарів Сокальського району, неподалік м. Червонограда упродовж літнього канікулярного періоду відбуваються масові спортивні заходи “Школа плавання” у рамках Всеукраїнської акції “Олімпійське літо”.
Метою заходу є навчання дітей плаванню, популяризація здорового способу життя, формування у дітей свідомої потреби до систематичних занять фізичною культурою, профілактика шкідливих звичок та презентація форм організації фізично активного дозвілля.
Цими днями відбулося підсумкове спортивне свято серед дітей другої табірної зміни котрі мали можливість продемонструвати свої навики плавання в басейні комплексу “Ровесник”. Урочисте дійство відбулося за участі заступника голови облдержадміністрації Ірини Романів, голови Сокальської райдержадміністрації Наталії Карташової, директора обласного центру “Спорт для всіх” Вадима Климовича, вихователів дитячого табору та представників ЗМІ.
Дітям, які навчилися плавати були вручені грамотами та пам'ятні значки з надписом “Я вмію плавати” від центру “Спорт для всіх”, а для ефективного подальшого дозвілля інструктору спорту отримали баскетбольні та футбольні м'ячі від відділення НОК України у Львівській області.
Уроки за програмою “Школа плавання” будуть продовжуватись і у наступних табірних змінах.
Загалом за допомогою досвідчених інструкторів у двох таборових змінах за програмою “Школа плавання” взяли участь понад 1 200 дітей, віком від 7 до 18 років.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ