Чернівецька область: за останні 3 доби рятувальники ліквідували 6 пожеж

Чернівецька область: за останні 3 доби рятувальники ліквідували 6 пожеж

29.07.13 13:10 0 826
28 липня у селі Ржавинці Заставнівського району горів житловий будинок. Загорання виникло на горищі будівлі. Рятувальники міста Заставна, які прибули на місце події, за лічені хвилини локалізували пожежу, запобігши подальшому поширенню вогню. Завдяки цьому вдалося не допустити перекидання полум’я на поруч розташовану літню кухню. Вогнем знищено дерев’яні конструкції покрівлі житлового будинку, речі домашнього вжитку. Бійці ДСНС врятували від знищення житловий будинок та літню кухню.

Того ж дня у селі Грозинці Хотинського району виникла пожежа в житловому будинку місцевого мешканця. На ліквідацію пожежі виїжджали пожежно-рятувальний підрозділ міста Хотин та місцева пожежна команда села Колінківці. Небезпеку було оперативно локалізовано, а в подальшому повністю ліквідовано. Вогнеборці врятували від знищення житловий будинок.

Всього за останні 3 доби на території Чернівецької області виникло 6 пожеж. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС від знищення було врятовано 6 будівель. Загиблих та травмованих немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ