У Волинській області за втручання прокуратури, працівникам сільськогосподарського кооперативу виплачено заборговану заробітну плату

У Волинській області за втручання прокуратури, працівникам сільськогосподарського кооперативу виплачено заборговану заробітну плату

29.07.13 13:12 0 939
Прокуратурою Ратнівського району скеровано до суду обвинувальний акт щодо безпідставної невиплати заробітної плати працівникам сільськогосподарського виробничого кооперативу.

Установлено, що головою кооперативу тривалий час не виплачувалась заробітна плата 57 працівникам на суму майже 120 тисяч гривень. Окрім того, за період виникнення заборгованості, керівником кооперативу більше 300 тис. грн. було використано на інші цілі.

Відповідні дані було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.175 КК України.

Свою вину у вчиненому обвинувачений визнав повністю та у скоєному розкаявся.

На час розгляду кримінального провадження в суді, завдяки вжитим прокуратурою Ратнівського району у межах кримінального провадження заходам, заборгованість по заробітній платі перед працівниками кооперативу погашена повністю.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Житомирі презентують ...

КОМЕНТАРІ