В Івано-Франківській області від платників внесків до Пенсійного фонду надійшло більше 1 млрд. 400 млн. грн.

В Івано-Франківській області від платників внесків до Пенсійного фонду надійшло більше 1 млрд. 400 млн. грн.

29.07.13 13:05 0 825
Платники Прикарпаття забезпечили збільшення надходження власних коштів до бюджету Пенсійного фонду України. За січень-червень ц.р. надійшло 1428,1 млн. грн., тобто план виконано на 100,8відс. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження збільшились на 65,7 млн. грн.

На нараді в головному управлінні Пенсійного фонду України в області за підсумками роботи в І півріччі ц.р.було окреслено основні завдання щодо реалізації державної політики у сфері пенсійного забезпечення на друге півріччя ц.р., наголошувалося на резервах наповнення бюджету Пенсійного фонду.

В області проведено ряд конкретних і дієвих заходів щодо погашення заборгованості платників перед Пенсійним фондом України/ На виконання розпорядження ОДА від 31.05.2013 № 388 «Про заходи щодо погашення заборгованості до бюджету Пенсійного фонду України» за складеними додатковими графіками погашення заборгованості 694 боржники вже сплатили близько 3 млн.грн. Протягом першого півріччя цього року уповільнилися темпи росту недоїмки економічно активних платників, а в травні – червні – досягнуто її зменшення на 0,5 млн. грн.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Машиніста іспанського ...
Наступна новина: 30 липня на території ...

КОМЕНТАРІ