Представники МВС провели прийом громадян на Львівщині

Представники МВС провели прийом громадян на Львівщині

29.07.13 13:37 0 991
Співробітники Міністерства внутрішніх справ України 26 та 27 липня провели прийоми громадян у райвідділах міліції Миколаївського, Стирйського, Буського районів області та Сихівському районі міста Львова.

За дорученням Міністра внутрішніх справ поспілкуватися з жителями на Львівщину прибули заступник начальника Головного слідчого управління МВС України Олег Татаров та начальник відділу Головного слідчого управління Артем Шевчишин.

Як зазначив Олег Татаров: «Основна мета візиту - зустріч із громадянами, прийом заяв, звернень, скарг та пропозицій, як стосовно дій працівників міліції, так і інших проблем, що стосуються життя наших громадян».

Люди зверталися з різними питаннями. Мешканці скаржилися посадовцям на конфлікти з сусідами, жорстоке поводження з тваринами, про розслідування вбивств минулих років.

Були й ті, хто прийшов подякувати представникам МВС за професійну роботу працівників міліції Львівщини, особливо дільничним інспекторам. Громадяни дякували за їх високий професіоналізм, щирість та готовність допомогти у будь-яку хвилину. Розповіли і про випадок коли дільничному інспектору вдалося зберегти сім’ю, примиривши їх після конфлікту.

«Перебуваючи на Львівщині вже два дні можу сказати, що немає кричущих фактів і нарікань на працівників міліції, існують лише питання службові, робочі, які потрібно вирішувати», - підсумував Олег Татаров.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: за ...
Наступна новина: Дільничні затримали ...

КОМЕНТАРІ