Чернігів накрила хвиля адреналіну

Чернігів накрила хвиля адреналіну

29.07.13 13:10 0 872
Гості та мешканці міста стали учасниками наймасштабнішого автошоу у Східній Європі — фестивалю «AdrenalinFest», який відбувся на військовому аеродромі у Півцях 27 липня.

Пілоти з різних областей України, Росії і Білорусі з’їхалися на фестиваль, аби позмагатися у V етапі Кубку FAU перегонів на прискорення, або Drag-Racing.

Перед початком фестивалю журналісти мали змогу поспілкуватися під час прес-брифінгу із представниками Автомобільної Федерації України, а також із найвідомішими в Україні спортсменами і каскадерами.

У офіційному відкритті фестивалю взяв участь в. о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика. У своєму зверненні до гостей і учасників заходу він зазначив: «Дуже приємно, що такого рівня фестиваль відбувається у Чернігові. Адже подібні заходи дають змогу автолюбителям проявити себе у спеціально обладнаному місці, не наражаючи при цьому на небезпеку інших учасників дорожнього руху».

Програма фестивалю розпочалася з кваліфікаційних заїздів учасників. Вищий пілотаж на злітній смузі аеродрому показали каскадери-дрифтери, які на своїх «залізних конях» продемонстрували видовищні трюки. Особливу увагу привернули до себе стантрайдери — майстри трюкової їзди на мотоциклі. Розважальну програму продовжив концерт гурту «С.К.А.Й.».

Парад автомобілів, демонстрація автотюнінгу та автозвуку, розважальні програми для дітей та дорослих — все це не лишило байдужим жодного глядача фестивалю.

Особливу увагу організатори звернули на виховання молодого покоління і запросили на фестиваль дітей із малозабезпечених сімей та дітей-сиріт. Вони отримали багато цікавої інформації про правила дорожнього руху, послухали лекції, подивились інформаційні фільми і отримали подарунки.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: за ...
Наступна новина: Програма XV Всеукраїнського ...

КОМЕНТАРІ