На Тернопіллі з пропозиціями та проблемами - на зустріч з керівником обласної міліції

На Тернопіллі з пропозиціями та проблемами - на зустріч з керівником обласної міліції

29.07.13 13:25 0 1048
Начальник обласного управління міліції Віктор Сак з робочими візитами побував на Теребовлянщині, Шумщині та Кременеччині. Генерал-майор віч-на-віч спілкувався із краянами, оглянув районні відділи міліції.

На зустріч із керівником обласного рівня прийшло чимало жителів Кременецького району. Хтось із особистими проблемами, інші, аби донести турботи громадськості. Депутати Почаївської міської ради звернулися з проханням, аби у вихідні в їхньому місті збільшити кількість нарядів дорожньо-патрульної служби. Аргумент – велика кількість прочан і саме в цей час в містечку базарні дні. Віктор Сак запевнив: проблема буде вирішена найближчим часом – збільшиться не лише кількість патрульних, а й чисельність штату місцевого відділення міліції. Адже на часі відкриття нового адміністративного приміщення для співробітників органів внутрішніх справ.

З пропозицією ввести у Кременецькому гуманітарно-педагогічному інституті лекції з правничих дисциплін звернувся ректор закладу Афанасій Ломакович. Зі слів професора, правові знання в наш час потрібні кожному, але здобувати освіту відповідного спрямування не всім під силу, тому міліціонери могли б стати практичними помічниками для майбутніх освітян, ділячись з ними практичним досвідом. Пропозиція, на думку Віктора Сака цікава і практична. Генерал пообіцяв докласти всіх зусиль для її реалізації.

Керівник обласного управління внутрішніх справ долучився також до турбот шумчан та жителів Теребовлянщини. На зустріч з генерал-майором прибули депутати місцевих рад, освітяни, медики. Усе, що турбувало і хвилювало, стало темою активного діалогу. Люди висловлювали свої побажання та пропозиції, насамперед, щодо покращення роботи місцевих райвідділів міліції, говорили про громадські негаразди.

Проблеми з «мажорною» молоддю, виявляється, мають не лише жителі міст. У селі на Теребовлянщини люди теж потерпають від неадекватної поведінки деяких молодих людей. На таке повідомлення реакція керівника міліції була миттєвою – до села одразу ж виїхали співробітники райвідділу.

Неправомірні дії місцевих чиновників, недобросусідські взаємини, безпека дорожнього руху, порушення правил торгівлі та багато інших актуальних для жителів Шумщини , Теребовлянщини та Кременеччини проблем звучали під час зустрічей з начальником міліції. Віктор Сак кожну ситуацію, кожен випадок пообіцяв ретельно проаналізувати та допомогти людям.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Рятувальники разом із ...

КОМЕНТАРІ