Делегація з Луцька побувала на святкуванні міста Брест Республіки Білорусь

Делегація з Луцька побувала на святкуванні міста Брест Республіки Білорусь

30.07.13 08:33 0 887
26-28 липня делегація з Луцької міської ради у складі першого заступника Луцького міського голови Святослава Кравчука та заступника начальника управління розвитку підприємництва та реклами, начальника відділу з питань торгівлі та сфери послуг Наталії Рибай перебували у місті Брест (Республіка Білорусь).

Делегація брала участь у святкових заходах з нагоди Дня міста «Берестье-2013». Серед святкових заходів, що відбувалися у Бресті: концерт за участю творчих колективів, презентація алеї ліхтарів, відвідання святкової ярмарки. Під час урочистого прийому в голови Брестського міського виконавчого комітету Алєксандра Палишенкова, Святослав Кравчук передав вітальний адрес від Луцького міського голови Миколи Романюка: «Я високо ціную партнерські відносини між містами Луцьк і Брест та маю надію на розширення спільних орієнтирів з метою досягнення якісно більш високого рівня нашого співробітництва».

Крім того, під час перебування у місті Брест, делегація мала змогу ознайомитися з міською інфраструктурою, а також відвідати Палац водних видів спорту, один з найкращих не тільки у Республіці Білорусь, але й чи не у всій Європі.

На святкування до Бреста також прибули делегації з України, Російської Федерації, Республіки Польща та Азербайджану.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За незаконні оборудки ...

КОМЕНТАРІ