В Луцьку комісія підтримала звернення до Кабінету Міністрів щодо надання адресної допомоги пільговим категоріям населення

В Луцьку комісія підтримала звернення до Кабінету Міністрів щодо надання адресної допомоги пільговим категоріям населення

30.07.13 08:06 0 848
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. Депутати Олег Чернецький, Анатолій Бірюков, Андрій Буй, Юрій Корольчук, Іван Корчук, Олександр Пиза, Анатолій Сосновський заслухали заступника міського голови Ларису Соколовську про виконання рішення Луцької міської ради від 26.06.2012 №27/19 «Про затвердження Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Луцька». Члени комісії рекомендували доопрацювати проект рішення з цього питання для розгляду на наступній сесії.

Про внесення змін до рішення міської ради від 26.12.2012 № 36/5 «Про бюджет міста на 2013 рік, з врахуванням змін, внесеними рішеннями міської ради» членів комісії інформувала начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова. Вона повідомила, що зміни стосуються перерозподілу коштів. Зокрема, кошти спрямовуються на ремонт дахів для двох дитячих садків, де перебувають діти-інваліди, для підготовки загальноосвітніх шкіл до нового навчального року, на завершення ремонту будинку культури у мікрорайоні Вересневе, на співфінансування програм, які реалізовуються у місті за кошти Європейського Союзу тощо. Свої міркування щодо змін до бюджету висловили депутати Анатолій Бірюков, Юрій Корольчук, Іван Корчук, Олександр Пиза, Анатолій Сосновський. Щоб врахувати усі пропозиції колег, голова постійної комісії Олег Чернецький запропонував доопрацювати проект рішення з цього питання. Члени комісії підтримали його пропозицію.

Про звернення депутатів Луцької міської ради до Кабінету Міністрів України щодо пільгових перевезень на міських маршрутах загального користування доповідав начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк. Він повідомив, що до міської ради звертаються громадяни пільгових категорій (у місті нараховується 49 тисяч пільговиків) з проханням забезпечити їм безоплатний проїзд у маршрутних автобусах, що курсують містом. Саме тому виникла необхідність звернутися до Кабінету Міністрів України щодо розробки механізму надання адресної допомоги пільговим категоріям населення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині надходження ...

КОМЕНТАРІ