Луцьк: міський голова Микола Романюк проінспектував хід виконання ремонтних робіт на вулицях та прибудинкових територіях міста

Луцьк: міський голова Микола Романюк проінспектував хід виконання ремонтних робіт на вулицях та прибудинкових територіях міста

30.07.13 08:27 0 839
Міський голова Микола Романюк побував на вулицях та прибудинкових територіях нашого міста, де тривають ремонтні роботи. Також він оглянув як відбувається капітальний ремонт моста, що на вулиці Карпенка-Карого (поблизу села Рованці).

Зокрема, побував на прибудинковій території на пр-ті Відродження, 14а, 14 б, 16, 16а. Там розпочато комплексний капітальний ремонт: буде замінено дорожнє покриття, облаштовано новий дитячий майданчик, відремонтовано спортмайданчик, а також зроблено зовнішнє освітлення.

На пр. Президента Грушевського, 28 тривають підготовчі роботи до асфальтування території. У планах - провести реконструкцію дитячого майданчику та освітлення.

Оглянув міський голова й прибудинкову територію, що на вул. Наливайка, 2, 4, 6. На там вже закладено основу під дитячий майданчик, який буде збудований за кошти благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Також на цій дворовій території буде відновлено освітлення.

Окрім цього, міський голова Микола Романюк проінспектував стан виконання розпочатих робіт на вулиці Привокзальній. Зараз тут проводиться вирівнювання території перед асфальтуванням та укладенням тротуарів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ